Milli Piyango 19 Kasım 2019 Sorgulama | 19 Kasım 2019 MPİ Milli Piyango çekiliş SONUÇLARI TIKLAa ÖĞREN

Düzenleyen:
Milli Piyango 19 Kasım 2019 Sorgulama | 19 Kasım 2019 MPİ Milli Piyango çekiliş SONUÇLARI TIKLAa ÖĞREN

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli Piyango'da heyecan devam ediyor! Her ayın 9'unda, 19'unda ve 29'unda çekilen Milli Piyango, şans oyunu severlerin heyecanla beklemesine neden oluyor. Milli Piyango çekiliş sonuçları, 19 Kasım Milli Piyango sonuçları, Milli Piyango 19 Kasım sonuçları sorgulama gibi konular, internette araştırılıyor. MPİ Milli Piyango çekiliş sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı belli oldu! Ayın 9'unda gerçekleşen çekilişte büyük ikramiye Bursa, Ankara ve İstanbul arasında bölüşülmüştü. Bu hafta neler olacak? Milli Piyango sonuçları sorgulamak isteyenler haberimizden detaylara ulaşabilirler.

Milli Piyango 19 Kasım 2019 sorgulama, Milli Piyango sonuçları 19 Kasım, MPİ 19 Kasım 2019 sonuç öğren, Milli Piyango bilet sorgulama, Milli Piyango sonuç öğren... Şans oyunu severler heyecanla 19 Kasım'ı bekliyordu! 9 Kasım Milli Piyango sonuçları ile birlikte 3 milyon lira dağıtılmış, bu ikramiye 3 şehir arasında paylaşılmıştı. Bu hafta neler olacak merakla bekleniyor. MPİ sonuç sorgula 19 Kasım, 19 Kasım 2019 Milli Piyango bilet sorgula gibi konuları araştıranlar detaylara haberimizden ulaşabilirler! İşte detaylar...

MİLLİ PİYANGO 19 KASIM 2019 SORGULAMA | MPİ BİLET SORGULA SONUÇ ÖĞREN

MİLLİ PİYANGO 19 KASIM 2019 ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

MİLLİ PİYANGO SAAT KAÇTA ÇEKİLECEK?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Ankara Kızılay'da bulunan hizmet binasında çekiliş heyeti ve noter huzurunda yapılan çekilişler, her ayın 9,19 ve 29'unda düzenli olarak yapılıyor.

Milli Piyango oyununun büyük ikramiye ve amorti çekilişleri saat 18.00'de başlıyor.

Çekiliş, canlı olarak Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesi üzerinden, çekilişin başladığı saat itibariyle izlenebiliyor.

"GÖBEKLİTEPE TARİHİN SIFIR NOKTASI"

Bilindiği üzere MPİ tarafından her çekilişe özel bir isim veriliyor. Bugün yapılan çekilişin adı da “Göbeklitepe Tarihin Sıfır Noktası” olarak belirlendi. Büyük ikramiye tutarı ise 3 milyon lira! 19 Kasım Milli Piyango çekilişi tam bilet 24 lira, yarım bilet 12 lira, çeyrek bilet ise 6 liradan satılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...