Kaçak Gelinler dizisi neden bitti?

Kaçak Gelinler dizisi neden bitti?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Star TV'den TV8 ekranlarına transfer olan dizi Kaçak Gelinler yayından kaldırılıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

TV8 ekranlarında iddialı bir şekilde başlayan Kaçak Gelinler nbsp;dizisi yeni bölüm ile final yapmayı düşüyor. Sevilen dizi reyting konusunda yaşadığı büyük sıkıntı nedeniyle bu hafta son bölümü ile izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...


Kaçak Gelinler dizisi yayından kalkıyor
TV8'de her Perşembe akşamı ekrana gelen Kaçak Gelinler 29. final bölümü tanıtım fragmanı yayınlandı. Küçük Gelinler dizisi beklenen izlenme oranlarını yakalayamayınca yayından kaldırıldı. Sevilen dizi Kaçak Gelinler 22 Ocak'ta ekranlara veda ediyor. Konuyla ilgili açıklama dizinin resmi tweetter hesabından yapıldı. Kaçak Gelinler'in resmi Twitter hesabının duyurduğuna göre dizi 22 Ocak'ta yayınlanacak olan 29. Bölümüyle ekran yolculuğunu bitiriyor.
Kaçak Gelinler dizisi neden bitti?





KAÇAK GELİNLER 28. BÖLÜM ÖZETİ
Şebnem bir sosyal medya fenomeni ile rekabet içine girer. İkisine birden gelen bir iş teklifi için Şebnem'in güzel bir fikri vardır. Şebnem işi alabilmek için Selim'le birlikte güzel anlarının fotoğraflarını çekmelidir. Ancak Selim fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasını istemez.Pınar'ın yaptığı hamleden sonra Can ne yapacağını bilemez. Can yaşananları Kainat'a anlatmak ister. İkilinin öpüştüğünü gören başka birisi daha vardır. Can tehdit mesajları almaya başlar.
Kaçak Gelinler dizisi neden bitti?

YAYIN TARİHİ: 15 Ocak Perşembe
YAYIN SAATİ : 22.30
Yapım: NTC MEDYA
Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Genel yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç
Müzik: Cem Özkan


29. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ
Oyuncular: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, nbsp;Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç


KAÇAK GELİNLER KONUSU?
Evlilikten kaçan üç kadın gelinlikleriyle Adnan Menderes Havalimanı'na girer. Her üçü de aşklarının peşinden koşarken bir anda kendilerini İstanbul yolunda bulurlar. Şebnem, Almilla ve Kainat İstanbul'da kuracakları yeni hayatlarında birbirlerine destek olacak ve zorlukların üstesinden geleceklerdir.
Kaçak Gelinler dizisi neden bitti?

KAÇAK GELİNLER'DEKİ KARAKTERLER
Selin Şekerci-Şebnem, kendisi Arda'ya aşıktır. Arda değildir fakat Şebnem hamile olduğunu söylemiştir ve evlenmek zorunda kalmışlardır sonradan hamile olmadığını söylemiştir ve Arda evleneceği sırada kaçmıştır. Ve Şebnem de peşinden İstanbul'a gidecektir. Hava alanında Kainat ve Almilla ile karşılaşmış, ve beraber İstanbul'a gitmişlerdir. Ve İstanbul'da Selim'e aşık olmuştur. Böylece hayatlarına devam ederler. Selim'in babasının iş yerinde çalışır.
Deniz Baysal- Kainat, Ege'ye aşıktır fakat Kasap adlı kişiyle nikah masasına oturmuştur, onunla evlenmek istemiyordur fakat zorundadır. Sonunda İstanbul'a Ege'nin yanına gidecektir. Hava alanında Şebnem ve Almilla ile karşılaşmıştır. Sonradan beraber İstanbul'a giderler. Ve Ege'nin kendisinden 20 yaş büyük bir kadınla beraber olduğunu öğrenir ve bir kanalda çalışan Can'a aşık olmaya başlamıştır böylece hayatları devam eder.
Açelya Topaloğlu-Almilla, 12 yaşından beri fallarında çıkan kendisini görmemiş Akif Tatlıcı'ya aşıktır ama aslında Akif Tatlıcı yoktur. Sadece inanır. Kendisiyle nikah masasına oturmaya hazırlanan Hüsnü ile evlenecektir ama sonradan bir telefon sonucu ile gelinlik provasındayken İstanbul'a gitmeye karar verir. Hava alanında Şebnem ve Kainat ile karşılaşmış, arkadaş olmuşlardır. İstanbul'da Özgür ile karşılaşmış ve Hüsnü bunları görerek evlenmekten vazgeçmiştir.
Furkan Andıç-Selim, zengin bir ailenin çocuğudur. Yakışıklı ve zariftir. Kimseye bir duygusu yoktur fakat görünce Şebnem'e aşık olmuştur. Arada sırada Şebnem'le komik tartışmaları olur.
Fırat AltunmeşeCan, habercidir, Kainatı ilk gördüğünde ona aşık olmuştu. Onun için elinden geldiğince iyilik yaptı ve sonucunda işinden oldu. Fakat O zamanlar Kainat Ege'ye aşıktı. Ama Kainat da sonradan Can'a aşık olmaya başlar ama bunu Can'a belli etmediği için Can, başka bir yere gider.
Fırat Albayram-Özgür, Almilla'ya aşık olmuştur fakat kendisini Akif Tatlıcı olarak tanıtmıştır . Daha sonra yaptığı motosiklet kazası sonucunda Almila, adının Özgür Sağlam olduğunu öğrenmiştir. Şu an araları bozuk olsa da Özgür, Almilla'yı çok seviyordur. Kendisi Almila için adını Akif Tatlıcı olarak değiştirmiştir.
Cihan YeniciEge, Kendisinden 20 yaş büyük bir kadınla ilişki yaşıyordu ve o zamanlar Kainat Ege'ye aşıktı ama Ege,Kainat'ı takmazdı . Daha sonra Ege Kainat'a aşık olmuştur ve bu sefer Kainat, Ege'nin kendisinden 20 yaş büyük birisiyle ilişki yaşadığını öğrenir, Ege'den nefret etmeye başlar ve Can'a aşık olmaya başlar.
Tarık Özenbaş-Arda, İlk önce Şebnem'e karşı bir duygusu yoktur fakat Şebnem hamile olduğunu söyleyince evlenmek zorunda kalmıştır ama Şebnem'i sevmiyordur. Sonra nikah masasındayken Şebnem hamile olmadığını söylemiştir ve Arda nikah masasından kaçmıştır. Şebnem peşinden İstanbul'a gider ve Arda sonradan yaptıklarına pişman olur, Şebnem'e aşık olmaya başlamıştır ve Şebnem ondan soğumuş, Selim'e aşık olmuştur. Arda halen Şebnem'e kendini affettirmek için uğraşır ve evlenme teklifi eder fakat Şebnem reddeder.
Şenay Gürler-Seniha, İzmir'de yaşamakta, gururlu, zarif ve bazende itici olan Seniha Sultan. Müfit'e aşıktır yaklaşık 20 yıl önce ilişkileri vardı fakat bir sorundan dolayı ayrılmışlardır. Zengindir ve Şebnem'in teyzesidir.
Ege Aydan-Müfit, Seniha'ya aşıktır bir kafesi vardır orayı işletir.
Tuğçe Kıltaç-İzafet, dedikoducudur ama temiz kalplidir. Çok iyidir ama dedikodu onun işidir.
Atilla Doğukan Türkyılmaz-Memo, bir bakkalda çalışır İzafet'i sevmez. Kaçak Gelinler'in arkasından onlar ne yaparsa hemen ardından Twitter hesabından paylaşır.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...