Milli Piyango Çekiliş Sonucu Sorgulama | Milli Piyango çekildi mi, kim kazandı?

Düzenleyen:
Milli Piyango Çekiliş Sonucu Sorgulama | Milli Piyango çekildi mi, kim kazandı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli Piyango çekiliş sonucu öğren, Milli Piyango çekiliş sonucu sorgulama, Milli Piyango çekiliş sonucu açıklandı mi, Milli Piyango çekildi mi? Milyonlarca kişi heyecanla Milli Piyango çekiliş sonucunu bekliyor. Milyon liralık büyük ikramiyenin hayalini kuranlar heyecanla ikramiye sonucunu araştırıyor. İşte herkesin merakla beklediği Milli Piyango çekiliş sonucu!

Milli Piyango çekiliş sonucu öğren, Milli Piyango çekiliş sonucu sorgulama, Milli Piyango çekiliş sonucu açıklandı mi, Milli Piyango çekildi mi, Milli Piyango büyük ikramiye ne kadar, MP büyük ikramiye kime çıktı, MP yılbaşı çekilişi sonuç öğren... Yeni yıl akşamı milyonlarca kişiyi farklı farklı hayallere sürükleyen büyük MP yılbaşı çekilişi sonrası, büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını ümit edenler şanslı bileti ve rakamları araştırmaya başladı. Peki MP sonuçları ne zaman açıklanacak? MP büyük ikramiye ne kadar?

Bu sene Milli Piyango, bir kişiye isabet edene kadar çekilmeye devam edecek. Milli Piyango 14:30'da çekilmeye başlanacak.

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 100 milyon liralık büyük ikramiye, Manisa Akhisar'dan satılan "9884757" numaralı çeyrek bilete isabet etti.

 

BÜYÜK İKRAMİYE 100 MİLYON TL

Büyük ikramiye 100 milyon TL olan Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...