Sultangazi'de otomobile silahlı saldırı

Düzenleyen:
Sultangazi'de otomobile silahlı saldırı

YAŞAM Haberleri

Sultangazi'de seyir hâlindeki otomobile başka bir araçtan ateş açıldı. Otomobil sürücüsü yaralanırken saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

Olay Sultançifliği Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sultangazi-Arnavutköy Bağlantı Yolu'nda seyir hâlindeki otomobilde bulunan kişi ya da kişiler, Samet Adıgüzel'in kullandığı aracın yanına yaklaşarak ateş açtı. Saldırıda Adıgüzel ayağından yaralandı. Saldırganlar ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Adıgüzel durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırdı. Adıgüzel'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kurşunların isabet ettiği araçta detaylı inceleme yapan polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...