Şimdi tatil zamanı

Düzenleyen:
Şimdi tatil zamanı

YAŞAM Haberleri

Sakarya’da turizmin göz bebeği tesislerden biri olan İhlas Kaplıca Evleri ile Yalova’nın Armutlu ilçesinde bulunan Armutlu Tatil Köyü, tatilcileri bekliyor.

Aldığı tedbirlerle dört mevsim kesintisiz hizmete devam eden her iki tesis, devre mülk sahibi ve tatilcileri bir tatlı huzurun adresine davet ediyor. Seyahat kısıtlamalarının da kalkmasıyla birlikte aileler için en güzel dinlenme yerlerinden olan İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri, müşterilerine yorgunluklarını giderebilme ve doğa ile iç içe olabilme fırsatını sunuyor. Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı termal tatil köyü niteliğinde olan Armutlu Tatil Köyü de; altı adet yüzme havuzu, su kaydırakları, plajlar, bowling salonu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, aile havuzu, kaplıca havuzu gibi etkinleklerle ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil imkânı sunuyor.
SAKARYA İHA
 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...