Çorum'da bariyerlere çarpan araç karşı şeride uçtu, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Çorum'da bariyerlere çarpan araç karşı şeride uçtu, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Çorum’un Kargı ilçesinde meydana gelen feci kazada bariyerlere çarpan araç karşı şeride fırladı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da meydana gelen feci kazada 1 kişi canından oldu, 2 kişi ise yaralandı. Kaza, İstanbul-Samsun karayolu Çeltiközü köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul istikametinden Samsun yönüne gitmekte olan N.T. (65) yönetimindeki 34 CSH 839 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrol çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen araçta yolcu olarak bulunan A.K. (83), A.E. (67) ve S.T. (60) yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapılarak ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan A.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...