Kanlı infaz! Önce kadını, sonra kendini vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kanlı infaz! Önce kadını, sonra kendini vurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Fethiye’de bir şahıs, henüz bilinmeyen sebeple bir kadını evinde öldürdü. Söz konusu şahıs sonrasında aynı silahla intihar etti.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kadın ve adam, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından ölü bulundu. Yapılan incelemede talihsiz kadını tabancayla öldüren şahıs aynı silahla intihar etti.

Kanlı infaz! Önce kadını, sonra kendini vurdu

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay, Menteşeoğlu Mahallesi Ali Galip Met Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. Silah sesleri duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, evde Fatih Eryılmaz (34) ile Derya Tekin'in (29) silahla vurulmuş halde buldu.

Ekipler yaptıkları çalışmada, Fatih Eryılmaz'ın tabancayla Derya Tekin'i öldürdükten sonra intihar ettiğini tespit etti. Cumhuriyet savcısı ile ekiplerin incelemesinin ardından cesetler, Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay ile ilgili soruşturmayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...