Buyurun averaj hesabına!

A -
A +

Ümit altın ışıktır derler ya.        
Kupadaki Akhisar üzüntüsü sonrası hiç değilse ligde Galatasaray ve Başakşehir’e karşı şampiyonluk şansını son saniyeye kadar sürdürmek isteyen Fenerbahçe, Karabük’te maden buldu; çuvalla gol atıp hem averaj hem de moral düzeltti.
İstediği de buydu… Olur ya, şampiyonluk averaja kalırsa, hesap kolay görülsün…
Kim demiş, “Kolay düğüm zor çözülür” diye…
Hayır, şampiyonluk hesabı şimdi daha çetrefilli hâle geldi. Konyaspor maçı sonrası buyurun averaj hesabına.
Unutmayalım, Fenerbahçe çok yetenekli oyunculara sahip; Aatıf, Fernandao, Giuliano, Soldado ve Mehmet Topal… Hepsi de orkestra gibi muazzam uyum içinde. Onların arzulu ve tempolu futbolu Fenerbahçe’nin farkını daha maçın başında öne çıkarıyor. Dayan dayanabilirsen… Dün de öyle oldu… Mehmet Topal ile yardımlaşan Aatıf, Karabük savunmasını hataya zorlarken topu kendi kalesine yollayan Kravchenko’nun yapabileceği başka bir şey yoktu. Geçelim…
***
Karabük golden sonra Kage ile yüklenip, sola hareket getirse de Fenerbahçe bu rüzgâra teslim olacak değildi ya… Olmadı da… Aksine önde Soldado, Fernandao, Aaatıf ile amansız bir baskı kurup, Karabük’ü bozguna uğrattı.
Hele o çok şık hareketler sonrası Aatıf’ın attığı gol jeneriklikti, ayakta alkışladım.
Konya maçı mı, Fenerbahçe bu havasını buldu mu, bırakmaz!
Psikolojik harekât subayı gibi duran Aykut Hoca, Fenerbahçe’yi Kocaman bir takım hâline getirmiş, bravo!
Sonuçta Amerikan arabaları gibi geç ısındı ama lige ağırlığını koymasını da bildi, hem de masrafsız olarak.
Şimdi; Aziz Yıldırım sevinmesin de kim sevinsin?

MAÇIN ADAMI: Aatıf

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.