Buruk’un Yılmaz aslanları!

A -
A +

Ne büyük irade ve “takım mühendisliği” adına ne güzel uygulamalar. Okan Buruk ve kolej takımı takımını alkışlıyorum.

Ligin en başarılısı

Okan Buruk hiç tartışmasız bu ligin en iyi hocası ve Galatasaray en güçlü takım. Neden mi? Kolay değil haftalardır insanı kalpten götürecek derecede stresli ve de nefes nefese geçen amansız yarışı bu denli güçlü sürdürebilmek. Dahası adına “yıldız” dediğimiz İcardi, Mertens, Ziyech gibi büyük yetenekleri ustalıkla yönetmek. İşte Galatasaray’ı lider tutan başarı Okan Hoca’nın “ayrıntı” diyeceğimiz bu küçük ama son derece önemli dokunuşlarında saklı. Tebrikler.

Ziyech hamlesi

Nasıl mı? Anlatayım...

 

İlk yarıda Mertens’in direği nişanlaması dışında yeterince topla buluşamayan İcardi ve Kerem Aktürkoğlu hiç etkili değildi. Barış Alper Yılmaz ise vasatı aşamıyordu.

 

Dikkat edin!

 

Devre arası kulübeye giden Okan Hoca, Ziyech’e forma ve vereceğini oyuna girer girmez şutu düşünmesini söyledi.

 

Bu futbolcu oyuna girer girmez Galatasaray’ın hem temposu hem rakip kaledeki baskısı artırdı.

 

Ve devamında Fenerbahçe’nin Karagümrük galibiyeti üzerine liderliği ele geçirmesiyle mutlak kazanması gereken bir mücadeleye dönüşen kritik Alanya maçını Galatasaray, 5 dakikada bulduğu gollerle koz helva tadına çevirip 4 golle kazandı.

 

Barış Alper Yılmaz gecenin adamı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.