Hangi aklıevvelin işi bu!

A -
A +

Saat: 19.05!            
Malum açıklama; Allah aşkına gün içinde bir başka zaman dilimi bulamadınız ki; Fatih Terim üzerinden kulübün kuruluş tarihini sembolize ederek Galatasaray’a ve Galatasaraylılara “Bakın, biz sizi böyle hizaya getiririz” türünde haddi aşan bir yolu seçtiniz?
Sahi, kim bu aklıevveller ve de maksatları ne?
Yoksa iktidar içinde iktidar mücadelesi yapanlar var da, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve ekibini “Acullar tayfası” olarak mı ilan etmek istiyorlar?
Ah benim güzel ülkem; kendini dev aynasında gören zavallılar (!) ne yapmak istiyorsunuz siz?
Uzatmayayım...
“Ört ki ölem!” derler böyle izahı mümkün olmayan durumlara...
Kelimenin tam anlamıyla fiil, “Rezalet” ve de “Adaletle, hakla, hukukla, kanunla izah edilecek bir durum” değil şu TFF adına 19.05’te yapılmış olan 4 maçlık “sembolik” Fatih Terim cezası!
Belki, “11 maç ceza almış birine bu az bile” diye düşünenler olabilir.
Peki, neden verdiniz o cezayı Terim’e?
“Organize işler var geçen sezon amatörlerdi bu sezon profesyonelce” dediği için mi?
Öyle ise TFF’nin Hukuk Kurulu nerede ve neden Terim’in sözlerini ihbar kabul edip araştırma gereği duymaz da “Biz seni de camianı da susturmasını biliriz” türünden bir çıkışla 19.05 açıklamasını yapar?
Hani, TFF’dekileri tanımasam, “Bunlar satılmış uşak! Türkiye’nin huzuruna, saadetine, istikbaline göz dikmiş maşalar” derim, diyemiyorum.
Sadece TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir’in tavrını merak ediyorum. Sahi, 19.05 öncesi haberiniz oldu mu bu açıklamadan?
Olmadı ise vah benim ülkeme ve de futboluma!
TFF Başkanı’na buradan sesleniyorum.
Tahkim Kurulu ne karar verir bilmem ama TFF Başkanı’na düşen bir iş var, o da tez elden bu rezaleti temizlemektir. Türk futbolunu sonu belli olmayan girdaba süreklemek isteyen o köhne entrika dolu kanserli zihniyete neşteri bir an önce vurup medarıiftiharımız olan kulüplerimizin dostluğuna halel getirmemektir.
Bu süreçte futbolseverlere düşen dikkati ve sağduyuyu elden bırakmamaktır...
Unutmamalı ki, F.Bahçe’yi ve de G.Saray’ın büyük yapan birbirinin büyüklüğüdür.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.