Kartal'ı Şahin kurtardı

A -
A +

Millî ara Beşiktaş için ilaç olacak.

Ahhh Sergen Hoca ahhh… Her şey yoluna girmek üzereyken… Sakatlar birer birer dönerken… Beşiktaş'ın Rosier'i mükemmel kullandığı bir bölümde Güven harika bir gol bulmuşken ne yaptın öyle? Aştın çizgiyi, Beşiktaş'ı az daha eyliyordun viran!

Teknik alanı terk ediyorsun. Yetmedi, hızını alamayıp sahaya dalıyorsun… Bilmez misin oyun kuralına göre affı mümkün olmayan hata bu. Ayrıca ne kadar baskı altında olursan ol yakıştı mı sana bu fevrilik? Yazık.

Neyse ki; Murat Hoca toparladı da takımı, Beşiktaş kayıptan Rıdvan'la, Rosier'in cansiperane oyunu ve Güven'in harika golleriyle koca bir zafer çıkardı, yoksa zordu Beşiktaş'ın işi.

Bravo Rıdvan
Genç oyuncu kendi kalesine gol attıktan sonra yıkılmadı, ayakta kaldı ve galibiyet golüne katkı yaptı, helal olsun.

Sivasspor teknik direktörü, oyuncu kadrosu, takım yapısı ve oyun anlayışıyla daima istikrar takımıdır. Ne var ki dün Rıza Çalımbay'ın oyuncuları ilk yarıda vasatın üstüne çıkamadı.

Ancak ikinci devre Henrique, Hakan Aslan ve Gradel'in etkili oyunu ile Rıdvan'ı hatalı dokunuşa zorlayıp, beraberliği yakaladı.

Bravo Yaşar Hoca!
Doğrusu hakemi takdir ettim, hem ofsayt sebebiyle iptal edilen ilk penaltı kararındaki isabetli görüşü için hem de Sergen Yalçın'a gösterdiği kırmızı kart sebebiyle.

Ancak şimdi gel de anlat hakemin haklılığını anlatabilirsen, anlatamazsın... "Birileri Sergen Yalçın'ı çoktan hedefe koydu" diye dikilirler karşına.

MAÇIN ADAMI: Murat Şahin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.