Görmüyor musun?

A -
A +
Türkiye yarın tarihî bir seçim yapacak. Ya istikrar ya kaos diyecek... ülkesini sevenle sevmeyen bıçak gibi ayrılacak. 

Vatandaş, aç  gözünü iyi bak! Topraklarımız bugüne kadar görülmemiş bir saldırıyla karşı karşıya..

Kanlı örgütler el ele vermiş içeriden-dışarıdan vatanı yıkmak istiyor. 21'inci yüzyılın haçlı savaşını yaşıyoruz. Görmüyor musun?

Dağdan saldırıyorlar, sokakları ateş çemberine çeviriyorlar, Türkiye'yi Suriye'ye benzetip seni evinden kovmak istiyorlar. Görmüyor musun?

Yıkıcı medya bütün silahlarını kullanıyor. Halkı yanlış yönlendiriyor. Kafaları karıştırıyor. Hedef şaşırtıyor. Düzmece haber veriyor. Şarapçı-mason İslam düşmanı yazarların kalemlerinden zehir damlıyor. Görmüyor musun?

5 Haziran'da Diyarbakır'da, 20 Temmuz'da Suruç'ta, 10 Ekim'de Ankara'daki bombaları DAEŞ maskesi altında PKK'nın patlattığını görmüyor musun?

Kime oy vereceksin?

Polisimizi askerimizi şehid eden PKK'ya sırtını dayamış, katil devlet diye haykıran HDP'ye mi?

Eski Türkiye'yi getireceğim diye söz veren CHP'ye mi?

Ağzından "hayır"dan başka kelime çıkmayan MHP'ye mi?

Bu 3 partinin asla bir araya gelip hükümet olamayacağını, asıl hedeflerinin siyasi kriz çıkarmak olduğunu görmüyor musun?  

Yarın sandık başına gittiğin zaman sadece kendini değil, çoluk-çocuğunu da düşün. Onlara nasıl bir Türkiye bırakacağını düşün. Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı üzerinden yürütülen yıkım kampanyasının tek bir amacı var: AK Partiyi tek başına iktidar yapmamak.. İster sev ister sevme, kurtuluş için tek bir seçeneğin var: Terörü ezen, seni gelişmiş ülkeler safına çıkaran AK Parti'ye oy vermek, geleceğini sağlama almak. 

Düşmanların ekmeğine yağ sürme..

Bak! Siyasi istikrar bozulursa ekonomik istikrar da bozulur. Sandıktan tek parti iktidarı çıkmazsa, faizler tavana fırlar, hisse senetleri çakılır, Türk Lirası yerlerde sürünür.. Bunun faturasını sen ödersin sen... Enflasyon patlar, çarşı pazarda fiyatlar uçar. Tüketim azalır, şirketler küçülür, işini kaybedersin. Evde çorba pişmez, çocuklar harçlıksız kalır. Ne ev alabilirsin, ne araba.. Ele güne muhtaç olursun. Bunu mu istiyorsun? Düşmanların ekmeğine yağ sürme..

Son pişmanlık fayda vermez!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.