Ahtapotun kolları!

A -
A +
FETÖ, tarihin en büyük terör örgütüdür!.. Olaya bu gözle bakarsanız boyutlarının ne kadar büyük olduğunu anlarsınız. Tüm dünyayı ahtapot gibi saran okullar aslında büyük bir "kamuflaj"... Arkasında yatan, faaliyet gösterdiği ülkelerdeki en zeki çocukları bünyesinde toplayarak, CIA’ye ajan olarak yetiştirmektir. ABD’de 5 özel okul, 50’nin üzerinde kültür merkezine sahip olan FETÖ, Meksika, Kolombiya, Şili, Brezilya, Fas, Cezayir, Mısır, Moritanya , Mali, Nijer, Çad, Sudan, Etiyopya, Senegal, Gambiya, Gine, Burkina Faso, Gana, Togo, Nijerya, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Kongo, Uganda, Kenya, Tanzanya, Malavi, Mozambik, Madagaskar, Güney Afrika, Avustralya, Endonezya, Filipinler, Kazakistan, Tacikistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Özbekistan,  Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nepal, Bangladeş, Moğolistan, Japonya, Güney Kore, Malezya, Vietnam, Kamboçya, Burma, Tayland, Irak, İsrail, Yemen, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Moldova, Litvanya, Letonya, Estonya, Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Macaristan, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Almanya, Avusturya, İtalya, İsviçre, Hollanda, Belçika, Fransa, Danimarka, Norveç, İsveç, Finlandiya, İngiltere, Portekiz, İspanya’da görünürde okul, kültür merkezi, dil merkezi, ama aslında birer "ajan fabrikası" olarak faaliyetlerini sürdürüyor...
FETÖ bir proje örgüttür. Bu yapılanma din kisvesi ile gizli çıkar örgütleri üzerinden Türkiye ve İslam toplumlarını içinden dönüştürmek için yurt dışında kurgulanmıştır. Demokratik hukuk devleti özelliklerini ortadan kaldırmak için kurulmuş en geniş silahlı terör örgütlenmesidir. Amaçlarını gerçekleştirmek için her türlü yol onlar için mubahtır. Örgütün arkasında ABD ve CIA olduğu artık açıkça ortaya çıkmıştır. Zira ısrarla talep etmemize ve yüzlerce delil göstermemize rağmen ABD FETÖ’yü Türkiye’ye vermiyor, bu caniyi alenen koruyor. İşte utanmadan FETÖ'yü CNN yayınına çıkararak aklama gayretine girdiler. 20 seneden beri diazem içerek hayal âleminde koşan bir sapığın peşinden koşan yüzbinlerce zavallıya acıyorum. 
FETÖ "Dikey Hiyerarşik" bir yapıya sahip ve "7 Katlı Piramit" sistemiyle yönetiliyor. En tepesinde ise 'Kâinat İmamı" (!) bulunuyor. Bu sistem Zerdüştlük (kâfirlik) inancından alınmıştır. Zerdüşt inancına göre, yedinci derecede oturan imam, haramı helal; helali haram yapabilir. Bu esaslar aynen FETÖ örgütü için de geçerlidir.
FETÖ örgütünün Türkiye'de ve dünyada toplam 150 milyar dolarlık ekonomik değeri bulunan banka, üniversiteler, okullar, yurtlar, dershaneler, medya kuruluşları, matbaalar, kargo şirketleri, holdingleri vardır. Karşımızda 40 yıldan beri ülkemizde sinsi bir şekilde devletin tüm kurumlarına yerleşip büyüyen eli kanlı korkunç bir örgüt duruyor.. Bunların temizlenmesi yıllarca sürecektir. Cenab-ı Hakk devletimizi saf ve temiz Müslüman kardeşlerimizin duaları sayesinde bu beladan kurtarmıştır.
Şimdi yapılacak olan dinimizi dosdoğru öğrenerek uygulamak, çoluk çocuğumuzu vatan aşkıyla yetiştirmektir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.