Julien'den özür dile Samet

A -
A +
Slaven Bilic, takımını terk edip tribüne çıkmadan önce, hasta Almeida'nın yerine Eneramo'yu, Motta'nın yerine Atiba'yı, Kanadalının boşalttığı ön liberoya ise Necip'i monte etmişti. Böylece iki yeni, bir yeri değişmiş kadro Eskişehir'de bütün bir ilk yarı boyunca Eneramo'nun iki serseri şutundan başka pozisyon üretemedi.
Maça bakıyorsun, mücadele var, sert fauller var, iyi paslaşmalar var. Ama bir şeyler eksik.
Mesela Serdar ne yaptı dersen, Olcay ne yaptı dersen, Necip ne yaptı dersen... Cevap yok!
Size bir şey söyleyeyim mi; Beşiktaş'ta ne yaptığını bilen en dengeli adam, geçen sezon Samet Aybaba'nın kenarda çürüttüğü Julien Escude'ydi bence.
Eskişehirspor daha organize çıkıyordu atağa. Ama onların da öyle aman aman bir pozisyonu yok. Devre biterken Aytaç'ın harika şutu var çataldan dönen...
Gelelim Bob Ross'a... Yeni saç stiliyle bir zamanlar TRT'de resim çizen Ross'a dönmüş Fernandes, geçen haftadan daha hareketliydi, dalya dediği bu maçta asistiyle etkili oldu.
Bu arada, Beşiktaş formasıyla ilk golünü atan "nöbetçi golcü" Ömer Şişmanoğlu'na kariyerinin bu en anlamlı golü için tebrikler!
HHH
Tolga Özakalfa gelip gelip derede boğuluyor. Dün Eskişehir'e gösterdiği kartların hepsi doğruydu. Ama ya Beşiktaş'a göstermedikleri?
Özellikle Bienvenue'yü hastanelik eden Veli'ye kart çıkarmaması şaşırttı.
Pardon şaşırtmadı.

MAÇIN ADAMI
Julian Escude

KIRILMA ANI
Fernandes'in asisti
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.