On bire on bir oynayalım mı?

A -
A +
B İR-  Bu maçı Slaven Biliç kazanmıştır. Stoperine gösterilen haksız kırmızı kart sonrası üçlü savunma macerasına girmememiş, maç boyunca teknik paniğe kapılmadan golü beklemiş, öne geçtikten sonra Manuel Fernandes'i sahaya sürerek mücadeleyi soğutmuştur. (Sezon başından beri en iyi icraatı da, bir futbol şımarığı olan Fernandes'i iki haftadır yedek oturtmasıdır.)
İKİ- Beşiktaş kötü oynadığı bir maçı kazanmıştır. Bursaspor galibiyeti, Beşiktaş'ın bu sezon aldığı 12 galibiyetin "en kıymetlisidir." 
ÜÇ- Gökhan Töre, Beşiktaş'ın en formda futbolcusudur.
DÖRT- Nasıl oynarsa oynasın, isterse dünkü gibi lüzumsuz fantezilere kaçsın, Hugo Almeida büyük bir golcüdür.
 BEŞ- Bilic, maç içinde stoperlerden birinin muhtemel sakatlığı veya kart görme ihtimaline karşılık Julien Escude'yi neden kadroya almadı acep?
ALTI- Bu sezon hakeme hakaretten dört maç ceza alan Bilic'in, doksan dakikanın sonrasında takımı aleyhine hata yapan hakemleri bile "mazur görmesi" tebessüme yol açtı sayın seyirciler.
YEDİ- "Bu" Beşiktaş'ın en çok gol atan ikinci takım, en az gol yiyen ikinci takım, şampiyonlukta iddialı üç takımdan biri durumunda olması inanılmaz...
SEKİZ- Christoph Daum, 6 yediği Galatasaray deplasmanından ders çıkarmış, o maçın dökülen adamı Taiwo'yu geçen hafta Antalya'ya karşı oynattığı halde, bu hafta İstanbul deplasmanında kızağa çekmiş, Arena'daki "gereğinden fazla cesur" futbolu bu kez Olimpiyat'ta oynamamıştır.
DOKUZ- Süper Lig'de rakip defansı en fazla karıştıran adamlar Bursaspor'un stoperleri Civelli ve Serdar Aziz'dir. Dün de Bursapor'un bulduğu pozisyonlarda ikisi vardı; hakemi yanıltan kırmızı kartta da... 
ON- Kırmızı kartta İlker Meral'i beşinci ilave hakem Murat Özcan yanıltmıştır.
ON BİR- Necip Uysal'ın tendonuna vuran ve sarı kartı bulunan Fernandeo ile Atiba Hutchinson'ın boğazına sarılan Serdar Aziz kırmızı karttan kurtulmuştur.
MAÇIN ADAMI:  Slaven Bilic
KIRILMA ANI: Beşiktaş kale çizgisinden çıkan top
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.