Yazılmış bir kere...

A -
A +
Çok seyirlik bir maçtı çok... Kâğıt üstünde renksiz gibi duran ama rengârenk mücadeleye sahne olan bir müsabakaydı...Müthişti müthiş.
İki takımdan korner ve frikikleri kullanan Sosa ve Obraniak'ın fazla mesai yaptığı bir karşılaşmaydı.
Her dakikası "temaslı", her anı tempolu... Pozisyonu az ama tansiyonu yüksek...
***
Hikmet Karaman'ın tozlarını silip parlattığı Koray ve Sercan'ın, Beşiktaş'ın en etkili Olcaylı sağ tarafını kilitlediği ilk yarı golsüz geçti.
Ama takımlar her şeyi ikinci devreye saklamıştı.
Ancak bir Arjantinlinin, Jose Sosa'nın atabileceği sıfırdan gelen gol sıfır - sıfırı bozarken Rizespor hem geriye düşüyor, hem 10 kişi kalıyordu. Golde Demba Ba sihirli dokunuşuyla gole hayat verirken, son haftaların formda ismi Kıvanç gördüğü kırmızı kartla takımını yakan kaptan oluyordu.
Buna rağmen Tolga Zengin'in kolaylaştırdığı pozisyonda Sercan Kaya şok beraberlik golünü yazıyordu.
Sanki gol oldukça bir Rizelinin eksilmesi gerekiyormuş gibi bu kez Koray atıldı. 
Kaldı mı sana Rize 9 kişi! 
Ve daha oynanacak 25 dakika var!
Tahmin etmek zor değil; artık maç Rize ceza sahasında oynanacaktı.
"Budandıkça gürleşen" Rize'nin dirençli futbolu karşısında aradığını bulamayan Slaven Biliç, arka arkaya oyuncu değişiklikleriyle maçı çevirmeye çalıştı.
Etkisiz günündeki Olcay ile Veli'yi çıkarıp Kerim ile Atiba'yı taze güç olarak sahaya sürdü.
El değdirdiği takımda fark edilen, "Fatih Terim'in taklidi" diye küçümsenen Hikmet Karaman, 9 kişiyle Kartal'a dur diyordu ki, sorumsuz bir adamın ihanetiyle yıkıldı. Devre arasında gelen Polonyalı Ludovic Obraniak gereksiz yere topu eliyle kesiyor, ilk yarıda Eren'in -bence- elle dokunduğu topu atlayan Cüneyt Çakır bu kez tereddütsüz çalıyordu lideri değiştiren penaltıyı...
Ne diyelim; tebrikler Beşiktaş...

MAÇIN ADAMI: Jose Sosa

KIRILMA ANI:Tabii ki Obraniak'ın voleybol hevesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.