Erdoğan'a destek; 'Biz bitti demeden bu şarkı bitmez'

Erdoğan'a destek; 'Biz bitti demeden bu şarkı bitmez'

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin dört bir yanında ve dünyada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için başlatılan yürüyüşler dün de devam etti.

Kirli operasyonun ardından Türkiye'nin dört bir yanında ve dünyada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için başlatılan yürüyüşler dün de devam etti. İzmit'te mehter takımı eşliğinde yapılan 'Milli iradeye sahip çıkalım' yürüyüşüne binlerce kişi katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ve Başbakan Erdoğan'ın fotoğraflarıyla yürüyen vatandaşlar "Dik dur eğilme, Kocaeli halkı seninle", "Biz bitti demeden bu şarkı bitmez" pankartları taşıdı. Konya'da da bazı sivil toplum kuruluşlarınca "Türkiye'nin Geleceği İçin Sivil Duruş Mitingi" düzenlendi. Hükümet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı Latif Selvi, "Mısır'da yapılana 'darbe' diyemeyenler, şimdi aynı oyunu Türkiye'de de oynamaya çalışıyor" dedi. Erdoğan'a dün bir destek de Macaristan'dan geldi. Başkent Budapeşte'de Türk vatandaşlar Erdoğan'a destek için 50 araçla şehir turu attı. nbsp;KOCAELİ İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...