Gül'den muhalefet liderlerine HSYK daveti

/ Kaynak: AA
Gül'den muhalefet liderlerine HSYK daveti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Gül, HSYK'nın yapısında değişiklik öngören teklifle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere CHP, MHP ve BDP Liderlerini Köşk'e davet etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yapısında değişiklik öngören kanun teklifiyle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere muhalefet liderleriniÇankaya Köşkü 'ne davet etti. nbsp;Cumhurbaşkanı Gül, ilk görüşmesini ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptı. Gül ve Kılıçdaroğlu, Köşk'te başbaşa görüştü. Gül, MHP Genel Başkanı Devlet nbsp;Bahçeli'yi saat 15.00'te kabul etti. Gül-Bahçeli görüşmesi 1 saat sürdü. Cumhurbaşkanı BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ise saat 18.00'de Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

DEMİRTAŞ: CUMHURBAŞKANININ ADIMI OLUMLU
KCK davasını izlemek için İstanbul'da bulunan BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HSYK'nın yapısında öngörülen değişiklikle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetini olumlu bulduğunu söyleyen Demirtaş, değişikliği yargıya siyasi müdahale olarak gördüklerini söyledi.



GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...