Tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 2 ölü, 3 yaralı

/ Kaynak: AA
Tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 2 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 5 kişi arasında çıkan bıçak ve tabancanın kullanıldığı kavgada, 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

Olaya karıştığı iddiasıyla biri kadın 2 şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Çorlu'dan gelen Feyzullah Pekgöz ile oğlu Recep Pekgöz, akrabalık bağları olduğu öğrenilen İbrahim Keleş'e ait Fatih mahallesindeki ekmek fırınına gitti. Taraflar arasında bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, daha sonra silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Feyzullah Pekgöz (55), kimin ateş ettiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunların vücuduna isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Recep Pekgöz (24) ise bıçaklanarak ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, bıçakla yaralanan Recep Pekgöz, Yusuf Keleş, İbrahim Keleş ve Hüseyin Keleş'i Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırdı. Recep Pekgöz, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında kullanılan bıçak ve tabanca ele geçirilirken, olaylara karıştığı belirlenen biri kadın 2 kişi de gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Feyzullah Pekgöz ve oğlu Recep Pekgöz'ün cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, yaralıların tedavi gördüğü hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...