Aras bebekten iyi haber var

/ Kaynak: AA
Aras bebekten iyi haber var

YAŞAM Haberleri  / AA

Ordu'da üçüncü kattan düşen 2 yaşındaki çocuk ile ardından atlayan annesi tedavi gördükleri hastanede gazetecilere poz verdi.

Ordu Devlet Hastanesindeki anne Aylin Özbek ile 2 yaşındaki oğlu Aras'ın tedavileri sürüyor.Minik Aras, 60 saatlik tedavinin ardından yoğun bakımdan çıkarılmış daha sonra servise alınarak burada tedavisine devam edilmişti.Tedavileri süren anne Aylin Özbek ve 2 yaşındaki oğlu Aras, kendilerini görüntülemek isteyen gazetecilere odalarında poz verdi.Mutlu oldukları gözlenen anne ile oğlu, kendilerini görüntüleyen gazetecilere el salladı. Anne Aylin Özbek, soruları ise yanıtsız bıraktı.Öte yandan, anne ve oğluna çeşitli illerden gönderilen çiçekler odanın önüne konuldu. Anne ile oğlunun yaşadığı kazayı gazeteden öğrenen ve şifa dileklerini gönderenlerin notları dikkat çekti.AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal da anne ile çocuğunu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...