Samsung Galaxy Note 3 Neo'nun basın görselleri ve fiyatı sızdı

Samsung Galaxy Note 3 Neo'nun basın görselleri ve fiyatı sızdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçen haftalarda Samsung'un yeni phablet modeli Galaxy Note 3 Neo hakkında çeşitli iddialar ile birlikte görüntüleri yayınlanmıştı.

Şimdi ise Sammobile sitesi nbsp;Belçikalı bir perakende çalışanı tarafından gönderilen belgelerde telefonun ön sipariş fiyatına ve birkaç basın görseline ulaştıklarını açıkladı. Site ayrıca Galaxy Note 3'ün ön sipariş fiyatının 599 Euro olacağını duyurdu. Ancak bu fiyatlandırmayı fazla bulan kullanıcı sayısı oldukça yüksek. Galaxy Note 3 Neo'nun donanımı hakkında bilmeniz gereken bir değişiklik yok. Samsung'un phablet modeli cihazında 5.5 inç, 1280×720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekran bulunacak. Ayrıca, 8 megapiksel kamera, 2GB RAM, 16GB depolama, microSD kart desteği ve 3.100 mAh batarya,cihazın diğer özellikleri arasırda yer alıyor. LTE desteğinin yanında Android 4.3 işletim sistemi ve S-Pen'de bulunuyor. Cihazın Mart ayında düzenlenecek MWC 2014'te tanıtılması bekleniyor. nbsp;(TeknolojiOku)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...