Apple'dan iOS 7 için yeni güncelleme

Apple'dan iOS 7 için yeni güncelleme

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple iOS 7 güncellemesi ile sürpriz yaptı. Sisteminizdeki ufak hatalarda kurtulmak ve sisteminizi daha güncel tutmak için iOS 7.0.6'yı telefonuza yükleyin

iOS 6' da yapılan büyük değişiklikler sonucunda ortaya çıkan iOS 7 mobil işletim sistemine güncellenmeye devam ediyor. nbsp; Apple'nin çok tercih edilme sebeplerinden bir tanesi olan iOS 7'ye gelen güncelleme ile sistem bir takım ufak tefek hatalardan kurtarılıyor ve daha güvenli hale geliyor. nbsp; Güncellemenin daha çok güvenlik açıklarını kapatmak amacıyla yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

Eğer bir Apple telefona sahipseniz işletim sisteminizi kolayca güncelleyebilirsiniz. nbsp; iOS cihazınızın Ayarlar gt;Genel gt;Yazılım Güncelleme menüsüne tıklayıp güncellemeyi denetledikten sonra cihazınıza kurmanız gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...