1 milyar TL'lik bulvar satışta

1 milyar TL'lik bulvar satışta

EMLAK Haberleri

Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat'ın ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul 'Bulvar' 19 Şubat'ta Çırağan'da düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un; ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezinden oluşan 2. etabı Vadistanbul Bulvar 19 Şubat'ta düzenlenen lansmanda tanıtıldı.Artaş, Aydınlı, Keleşoğlu Ortak Girişimi adına konuşan Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Vadistanbul, gerçek anlamda dünyaya Türk inşaat sektörünün geldiği noktayı sembolize eden bir proje. 2012'nin aralık ayında lanse ettiğimiz projemizin "Bulvar" etabında da Türkiye'de birçok ilke imza atacağız. Modern ofis blokları, alışveriş caddesi, AVM ve otel birbiri içinde entegre bir şekilde geliştirildi. Vadistanbul Bulvar, donatılarıyla karma proje konseptinin ötesinde bir yapıya sahip. Vadistanbul projemizi toplam 2 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriyoruz. Ayazağa'da İstanbul'a yeni bir yaşam merkezi kazandıracak projemizin Bulvar etabının yatırım maliyeti ise 1 milyar TL. Burası, gün içinde 35 bin kişilik nüfusa sahip olacak bir proje. Projemizi lanse ettiğimiz ilk günden bugüne yoğun bir ilgi görüyoruz. Bunun önemli kısmını da yabancı yatırımcılar oluşturmakta. Özellikle Vadistanbul Bulvar'da yer almak için uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan talep alıyoruz. Projenin yatırım potansiyeli burada önemli bir etken. Henüz inşa çalışmaları devam eden ilk etabımızda şimdiden tüketicimiz %25 prim yapmış durumda. Bu rakamın teslimler sonrasında daha da yükseleceğini söyleyebilirim." dedi.
2 MİLYAR TL'LİK DEV YATIRIM
Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yerini alan Vadistanbul, arsa hariç 2 milyar TL'lik dev bir yatırımla hayata geçiriliyor. 3 parselde, toplam 424 bin metrekarelik arsada geliştirilen Vadistanbul, 3 farklı etaptan meydana geliyor. Türk inşaat sektörünün sembolü olarak da konumlanan Vadistanbul'un "Bulvar" etabı ise 1 milyar TL'lik yatırıma sahip. Vadistanbul Bulvar, 760 metrelik alışveriş caddesi, 70.000 metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180.000 metrekarelik ofisleriyle, 5 yıldızlı lüks oteliyle, dünyaca ünlü mağazaları, restoranları ve kafeleriyle emsalsiz donatılara sahip.
DÜNYA MARKALARINI nbsp;
İSTANBUL'A TAŞIYOR
İnşaat sektörünün devlerini bir araya getiren Vadistanbul'un Bulvar etabı, 24 saat yaşayan konseptiyle geleceğin İstanbul'unu bugüne taşıyor.
Teslimi sonrasında gün içinde 35 bin kişilik sirkülasyona sahip olacak Vadistanbul, bu özelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle satışa sunulan Vadistanbul Bulvar'a küresel çapta faaliyet gösteren birçok marka da Türkiye merkezlerini taşımayı planlıyor. Evyap Holding'e ait arsa üzerinde konumlandırılan proje, inşa edildiği bölgenin tüm çehresini değiştirecek ve şehre yeni bir yaşama merkezi kazandıracak.
TÜRKİYE'NİN?İLK?ÖZEL?METROSU
Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosu da Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat'ın yatırımıyla Vadistanbul'un içinden geçecek ve şehrin metro ağına bağlanacak.
Vadistanbul, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ve dünyaca ünlü projelere imza atmış mimarlık ofisi SOM Architecture tarafından tasarlandı. nbsp;
OFİSLER LANSMAN nbsp;
FİYATLARIYLA SATIŞTA
Yüksek yatırım değeriyle dikkatleri üzerine çeken Vadistanbul'un kalbi konumundaki "Bulvar" etabı bünyesindeki ofisler, lansman dönemine özel olarak metrekaresi 3.400 Dolar'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yurtdışından birçok yatırımcının talebini alan Vadistanbul Bulvar'ın satış ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor.


nbsp;1 milyar TL'lik bulvar satışta




nbsp;1 milyar TL'lik bulvar satışta

GÜL YAPI
KADINLARA ÖZEL KAMPANYA

Gül Yapı, evin gerçek sahiplerinin gönlünce mutlu olabilmeleri için oluşturduğu 'Bazen Tek Bir Gül Yeter' kampanyası ile 14 Şubat Sevgililer Günü ve 8 Mart Dünya Kadınlar günü arasında bayanlara özel ekstra %3 indirim imkanı sağlıyor. Kavaklı Konakları ve Gül Park Yaşam projelerinde geçerli olan bu kampanya ile ayrıca 36 aya kadar 0 faizle vadelendirme imkanı da sunuluyor. nbsp;Kavaklı Konakları ve Gül Park nbsp;Yaşam projeleri bulunduğu lokasyonda farklı mimarisi ve sosyal imkanlarıyla dikkat çekiyor. Kavaklı Konakları Beylikdüzü'nde, Gül Park Yaşam projesiyse Esenyurt'ta inşa ediliyor. Gül Yapı Kavaklı Konaklarının ilk etabını Haziran ayında teslim edecek.


nbsp;1 milyar TL'lik bulvar satışta

Nurol GYO'nun 3. Projesi satışa çıktı

Türk Telekom Arena Stadı'nın hemen yanı başında, 9.525 m²'lik arazi üzerinde inşa edilecek olan Nurol Life, konut ve ofislerden meydana gelecek bir proje olarak Yüksek Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlandı. Nurol Life'da her ihtiyaca ve zevke uygun metrekarelerde toplam 502 konut yer alacak.
Geleceğin yaşam tarzını, özellikle de metropol ihtiyaçlarını doğru okuyan ve projelerini 'Hayata Yatırım' anlayışıyla yürüten Nurol GYO, 'Hayatı Kendine Yaşa' sloganıyla nbsp;İstanbul'daki üçüncü projesi Nurol Life'ı tanıttı. Toplam inşaat alanı 145.000 m² olan Nurol Life projesinde 502 konutun yanı sıra 50 adet ofis ve 2 adet dükkan yer alacak. Projede konutlar kule kısmında, ticari alan olarak ayrılan bölüm ise bazada yer alacak şekilde tasarlandı. 50 katlı bir kule olarak inşa edilecek Nurol Life, 62 m² nbsp;ile 294 m² nbsp;arasında değişen büyüklüklerdeki daireleriyle faklı yaşam alternatifleri sunuyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar her zevke ve ihtiyaca uygun rezidans daire seçenekleri yer alıyor.
Nurol GYO'nun, toplam 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Nurol Life projesi, metrekaresi 2.800 dolardan başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Projenin tüm fonksiyonlarıyla 2017 yılının birinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. nbsp;



nbsp;1 milyar TL'lik bulvar satışta

Resim İstanbul'da 1+1'ler nbsp;154 bin TL'den başlıyor

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen ve 28 blokta 1.310 daireden oluşan Resim İstanbul'da yüzde 10 lansman indirimine ek olarak peşin ödemelerde yüzde 10 indirim daha yapılıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin peşin fiyatı 154 bin liradan başlıyor. nbsp;
Ortadoğu Grup, Middleist, Şişli Memorial Hastanesi Kompleksi, Ortadoğu Plaza, Ortadoğu İş Merkezi, Famas Plaza, İstoç Plaza, Güneysu Kültür Merkezi, Azerbaycan Kültür Merkezi, Gür Plaza, Gönül Evleri ve Merkez Zekeriyaköy'den sonra yeni konut projesi Resim İstanbul'u satışa sundu. Yapımına başlanan şehir hastanesi ve metro sayesinde her geçen gün daha da değerlenen Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul, 28 blokta 1.310 daireden oluşuyor. nbsp;



NECMİ ÇİÇEKÇİ
necmi.cicekci@tg.com.tr / www. emlaktasondakika.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...