Galaxy S5 üretimine darbe!

Galaxy S5 üretimine darbe!

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'in PCB üretimlerini gerçekleştiren partner firmasında dün meydana gelen yangında üretim tesisleri büyük zarar gördü

Fabrikanın büyük bir kısmının yanmasından dolayı Galaxy S5 üretiminin aksayabileceği söyleniyor. Samsung'un akıllı telefon ve tabletleri için PCB (baskı devre kartları) üreten partnerinin fabrikasında yangın çıktı. 287 itfaiyeci ve 80 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, yangından dolayı fabrikada 1 milyar doların üzerinde zarar olduğu tahmin ediliyor. 11 Nisanda dünya çapında satışa sunulacak olan Samsung Galaxy S5'in PCB'lerinin (baskı devre kartları) üretiminin büyük bir bölümü Anseong'daki fabrikada gerçekleştiriliyordu. 6 saatte kontrol altına alınan yangının ardından fabrikanın büyük bir kısmı yok olurken, Galaxy S5 üretiminin tehlikeye girebileceği bekleniyordu. Ancak Samsung, nbsp;üretimde herhangi bir aksama olmadığını ve diğer fabrikalarda üretime devam ettiklerini, 11 Nisanda tarihinde Samsung Galaxy S5 modellerinin sahiplerine ulaşacağını açıkladı.
DONANIM GÜNLÜĞÜ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...