Kenan Işık'tan sevindiren haber! İşte son sağlık durumu

Kenan Işık'tan sevindiren haber! İşte son sağlık durumu

GÜNDEM Haberleri

Kenan Işık'ın kardeşi Cengiz Işık, usta sanatçının durumunun iyiye gittiğini belirterek, ''Çok şükür kısmen bilinci açık. Bugün uyandırılacak'' dedi.

Usta tiyatrocu ve ATV'de yayınlanan televizyon dünyasının fenomeni 'Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan Işık'tan sevindirici haber var.3 gün önce spor yaptığı otelde beyin kanaması geçirerek Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan ve 3.5 saat süren ameliyat sonrasında yoğun bakıma alınan Kenan Işık'ın bilinci açıldı. Sanatçının kardeşi Cengiz Işık hastane önünde adeta nöbet tutan habercilere yaptığı açıklamasında sağlık durumunun dualarla iyiye gittiğini belirterek, "Yarın (bugün) uyandırılmasını bekliyoruz. Biraz yaramazlık ediyor. Sağa sola dönüyor, ama dönmemesi lazım. Çünkü kanın beyne basınç yapmaması, beynin rahat olması lazım. Çok şükür kısmen bilinci açık. Hatta bu sabah onunla temas bile kurdum. Dualarınızı eksik etmeyin. Zaten bütün Türkiye duada. Mardin'de darülzefayan metropoliti bile dua ediyor.'' dedi.
YEMEDEN GİDEMEZ nbsp;
Kenan Işık'ı ziyaret ettikten sonra açıklama yapan Halk Müzik sanatçısı Bülent Serttaş, "Maaşallah hocalar da sevindirici haber verdiler. Bugün veya yarın uyandırılacak. Kenan Işık söz verdiği zaman yerine getirir. 10 gün önce beni aradı. Memleketim Elazığ'daydı. Burada herkes seni söylüyor. Hem sesimi duymak için hemde çiğ köfte istemek için aramış. Valla Kenan Işık sözünde durur. Çiğ köftemi yemeden bir yere gidemez'' dedi.

Kenan Işık'ın sağlık durumu iyiye doğru gidiyor'

Geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda tedavi gören usta tiyatrocu Kenan Işık'ı ziyaret eden arkadaşları ünlü oyuncunun sağlığının iyiye doğru gittiğini ve birkaç gün daha uyutulacağını söyledi.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından Amerikan Hastanesi'nde ameliyat edilen ve yoğun bakımda tedavisi süren tiyatro sanatçısı ve televizyon programcısı Kenan Işık'ı sanatçı dostları ve arkadaşları yalnız bırakmıyor. İstanbul Üniversitesi'nin eski rektörü Mesut Parlak ve program yapımcısı Fatih Aksoy tedavi gören Işık'ı ziyaret edenler arasındaydı. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Parlak, Işık'ın sağlık durumunun stabil olduğunu söyledi. Işık'ın sağlığında sorun çıkaracak bir durumun olmadığını belirten Parlak, "Yoğun bakımda arkadaşlarla da konuştum. Sanıyorum belki bugün ve yarın uyutulur. İnşallah kısa sürede düzelecek. Şu an olumsuz bir şey yok. Herhangi bir kanaması yok." dedi Yapımcı Fatih Aksoy da Işık'ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini ifade etti.



HABER 7


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...