3'üncü köprüye havadan teftiş

3'üncü köprüye havadan teftiş

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, yapımı son sürat devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü ve çevre yollarını inceledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı gezileri "Bir Yolculuk Hikâyesi" adı altında kitaplaştırdı. Erdoğan'ın 11 yılda 2 milyon 150 bin kilometre yol kat ederek, 305 yurt dışı gezisine çıktığı kaydedilen 460 sayfalık kitapta, 2 bine yakın fotoğraf kullanıldı. Erdoğan'ın "modern seyahatnamesi" niteliğindeki kitabın içeriğinde yapılan görüşmeler, anlaşma, açılışlar ile konferans, panel ve çeşitli törenlere ilişkin ayrıntılar yer aldı. 11 yılda 93 farklı ülkeye giden Erdoğan'ın ziyaretlerinin yıllık ortalaması 28 olarak belirlendi. Başbakan Erdoğan'ın 35 ülke ve 125 seyahat ile en çok Avrupa'ya gittiği ortaya çıktı. Erdoğan hemen hemen Avrupa ülkelerinin tamamını ziyaret ederken, en sık gittiği ülke ise milyonlarca vatandaşın bulunduğu Almanya oldu. Erdoğan'ın en çok ziyaret ettiği ülkeler kitapta şöyle sıralandı: "Almanya (15), ABD (14), Azerbaycan (12), Belçika (12), Rusya (11), Suudi Arabistan (11), Suriye (11), İngiltere (9), İtalya (8), Fransa (8)

ŞANTİYE ALANINI DA GEZDİ nbsp;
Seçim sonrası üç gündür İstanbul Kısıklı'daki konutunda dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte 3. köprü çalışmalarını helikopterle denetlendi. Helikopteri ile köprünün Garipçe'deki ayağının yükseldiği alana inen Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...