İstanbul Emniyeti'nden '3 bomba' açıklaması

İstanbul Emniyeti'nden '3 bomba' açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Okmeydanı'nda meydana gelen patlamaya ilişkin yapılan açıklamada, atılıp patlamayan parça basınç etkili bombanın 2 değil 3 olduğu açıklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Okmeydanı'nda meydana gelen patlamaya ilişkin yapılan açıklamada, atılıp patlamayan parça basınç etkili bombanın 2 değil 3 olduğu açıklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Okmeydanı'ndaki olaylarda illegal örgüt mensuplarınca kullanılan bomba sayısına ilişkin bir düzeltme yaptı. Yapılan açıklamada, "Dün akşam saatlerinde Okmeydanı Şark Kahvesi bölgesinde meydana gelen patlama sonucu 1 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 1 vatandaşımız ile 7 emniyet görevlisinin yaralanmasına yol açan yerde illegal örgüt mensuplarınca güvenlik güçlerine yönelik patlayan parça basınç etkili bombaların haricinde, ayrıca 5 adet ses bombası ve 3 adet ise atılıp patlamayan parça basınç etkili bomba daha kullanılmıştır" denildi.

HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...