WhatsApp ile neden mesaj gönderilemiyor? WhatsApp çöktü mü?

WhatsApp ile neden mesaj gönderilemiyor? WhatsApp çöktü mü?

TEKNOLOJİ Haberleri

Anlık mesajlaşma uygulaması WHATSAPP çöktü ve mesajlar iletilmiyor.

Geçtiğimiz aylarda Facebook tarafından satın alınan WhatsApp'ın sunucularında yaşanan bir arıza sebebiyle uygulamaya olan erişim kesildi. nbsp; Henüz WhatsApp'tan yaşanan sorunla ilgili bir açıklama gelmedi. Fakat internetten gelen bilgilere göre sorunun global olduğu ve hala süren sorunun büyük bir problem olduğu bildiriliyor. Sunucularda yaşanan çökmeden dolayı kullanıcılar birbirleriyle iletişim kuramıyor ve mesaj gönderemiyor

Whatsapp'ın Güncellenme İhtimali Var

Whatsapp bizlere sunduğu ayrıcalıklar sebebiyle önemi giderek artıyor. Sesli mesajları ve metin mesajlarını, telefona göre çok daha hızlı bir şekilde göndermesi ve herhangi bir TL ya da paket yememesi ise insanların Whatsapp'ı kullanmalarındaki en önemli faktörlerden bazıları.

Hatta birçok kişinin artan Whatsapp uygulamasıyla, mesaj ya da arama hakkı yokken, bu işlerini Whatsapp'tan yürüttüğünü görebiliriz. Birçok insanın da bu uygulamaya üye olması, uygulamayı daha kullanışlı hale getiriyor. Çünkü tüm özellikler iki Whatsapp arasında olabiliyor. Fakat bunun eksikliği çok hissedilmiyor çünkü akıllı telefonlara sahip olan insanların çoğunda bu uygulama mevcut.

Tablet ve telefon sürümünün yenileneceği ile ilgili tartışmalar biraz daha belirginleşti. Gelen haberlere göre çeşitli yeniliklerle beraber yeni sürümü gelecek. 400 milyon kullanıcıya sahip olan Whatsapp kullanıcılarını yakından ilgilendiren olan yeni sürümün, yeni özellikleri ve güncellemeleri şöyle;

iOS 8 için hızlı cevap özelliği (uygulamayı açmadan cevap verebilme) (widget gibi)

Gece modu ile gözlerin yorulmaması için, gözleri daha az yoran tasarımlar kullanılacak.
SnapChat gibi temizleme özelliği, görüntüyü ayarlamaya bağlı, otomatik olarak kaldırabilecek.

Güncellemelerin yakın bir tarihte yapılması bekleniyor. Tartışmalar her ne kadar belirginleşse de herhangi resmi bir açıklama yapılmadı. Bu yüzden özellikle Whatsapp kullanıcılarının büyük bir umutla bu haberi beklememesi gerekir. Zira gerçekleşmediği takdirde büyük bir hayal kırıklığına sebep olabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...