Aynı 'çatı' altında birleştiler

Aynı 'çatı' altında birleştiler

GÜNDEM Haberleri

DSP Genel Başkanı Türker, Bahçeli'yi ziyaret etti. Saadet Partisi de İhsanoğlu'na destek çıktı.

CHP ile MHP'nin Köşk seçimleri için önerdiği Ekmeleddin İhsanoğlu'na Meclis dışındaki diğer partiler de sıcak bakıyor. nbsp;Daha önce çekincelerini belirten DSP Genel Başkanı Masum Türker, dün MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Türker, "İsim bazında desteğimizi belirtmemiştik. Sayın genel başkan işi hızlandırmamızı rica etti. Arkadaşlarımızla değerlendirip hemen kendilerine ileteceğiz'' dedi. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da, İhsanoğlu ile ilgili, "Neredeyse Allah kelamına bile karşı çıkan bir zihniyet, böyle bir ismi ortak aday olarak sunabiliyor. Cumhuriyet Halk Partimiz bakımından sevindirici bir durum" ifadelerini kullandı. nbsp;
İHSANOĞLU TWITTER'DA
Öte yandan Ekmeleddin İhsanoğlu, resmi Twitter adresi @profdrihsanoglu'nu Youtube'da yayınladığı video ile duyurdu. Hesabı, kısa sürede binlerce kişi takip etmeye başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...