Arınç 'tarif' etti: 'Adayımızı dünya biliyor'

Arınç 'tarif' etti: 'Adayımızı dünya biliyor'

GÜNDEM Haberleri

'Başbakanlık konusu ise Köşk seçimi sonrasında gündeme gelecek. Doğru olan da budur.'

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Başbakanlık Yeni Bina'da toplandı. 4 saat 20 dakika süren toplantının ardından Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç gazetecilere açıklamalarda bulundu sorularını cevaplandırdı. Meclis çalışmaları, Irak ve Suriye'deki gelişmeler, HES projeleri ile AB sürecinin ele alındığını belirten Arınç, özetle şunları söyledi:
gt; (Köşk adaylığı): nbsp;Bütün istişareler başarıyla ve samimiyetle yürütüldü. Bir karar verildi. O kararın ilanı yarın (bugün) bu saatlerde bütün dünyanın bildiği bir isim olacak.
gt; (Başbakan kim olacak?): Önümüzde 2 aya yakın zaman var. Başbakanımız da, 'Başbakanlık veya partinin geleceği konusunda, Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra duracağız' şeklinde konuştu. Bizim için de doğru olan budur. nbsp;
gt; (Musul'da alıkonulanlar): Henüz olumlu bir gelişme yok. Şu anda sağlıklarının yerinde olduğunu, ihtiyaçlarının karşılandığını ama henüz onların kucaklaşma saatinin gelmediğini söyleyebilirim. Ümit ediyorum ki Ramazan içinde yakın bir tarihte yurttaşlarımıza kavuşacağız. nbsp;
Haber Merkezi ANKARA



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...