Windows Phone 8.1, klasörleri destekleyecek!

Windows Phone 8.1, klasörleri destekleyecek!

TEKNOLOJİ Haberleri

Windows Phone 8.1'in final sürümü, büyük ihtimalle kimsenin beklemediği bu özellikle gelecek!

Windows Phone 8.1, yakın bir zamanda giriş ekranınızda klasörler oluşturmanıza olanak tanıyabilir. Aslında şu anda klasörler uygulaması ile zaten klasör oluşturabiliyoruz ama 8.1 geldiğinde, bu iş çok daha kolaylaşabilir. İnternette ortaya çıkan ekran görüntüleri, klasör oluşturmak için kutucukları üst üste sürüklemenin yeterli olacağını gösteriyor.

Nokia Power User'ın ortaya çıkardığı, kaynağı muhtemelen Microsoft olan görüntülerde klasörlerin nasıl oluşturulduğu, isimlendirildiği ve kaldırıldığı anlatılıyor. İşlevin ne zaman geleceği bilinmese de, Windows Phone 8.1'in önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm dünyada kullanılmaya sunulması bekleniyor.

Bu yenilik, aynı zamanda Windows Phone 8.1 giriş ekranının, Windows 8.1'e göre daha etkili biçimde düzenlenebileceğini gösteriyor. Belki de Microsoft, benzer işlevi Windows 8.1 Update 2'yle bizlere sunmayı planlıyor.

Chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...