Eşinin kardeşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü!

/ Kaynak: AA
Eşinin kardeşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü!

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'da bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Eşi Ş.D. ile arasında sorun bulunan Funda D, eşinden tehdit aldığı iddiasıyla iki gün önce çocukları 8 yaşındaki Birsengül ve 3 yaşındaki Duygu ile ağabeyi 2 çocuk babası Mehmet Şahin'in Kepez ilçesi Gazi Mahallesi'ndeki evine yerleşti. Evine geldiği Şahin ile tartışan Ş.D, yanında bulunan pompalı tüfekle ateş etti, mermiler araca isabet etti. Bunun üzerine Şahin, elinde satırla D'yi kovalamaya başladı. D, Şahin'e biraz ileride Molla Gürani Camisi önünde pompalı tüfekle ateş etti. Sırtına isabet eden kurşunla yaralanan Şahin, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarken yaşamını yitirdi. Polis gelene kadar Şahin'in başında bekleyen D. ise teslim oldu. Birsengül D, gazetecilere, babasının kendilerini sürekli rahatsız ettiğini, bu nedenle dayısının yanına yerleştiklerini söyledi. Bugün babasının, elinde silahla dayısının evine geldiğini ve "Çocuklarımı görmek istiyorum" diye bağırdığını anlatan D, "Bizi seviyorsan git' dedim. Dayım da elinde satırla babamı kovaladı. Biraz ileride de dayımın vurulduğunu duyduk" dedi.
Öte yandan Funda D. ile Mehmet Şahin'in eşinin bir otelde çalıştıkları, olay sırasında işte oldukları öğrenildi. Funda D. ile Şahin'in çocuklarına da komşuları sahip çıktı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...