Kitapçık fırlatan CHP'li vekilden inanılmaz açıklama

/ Kaynak: DHA
Kitapçık fırlatan CHP'li vekilden inanılmaz açıklama

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Meclis Başkanı Cemil Çiçek'le tartışan ve Çiçek'e iç tüzük kitapçığı fırlatan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Yine olsa yine yaparım" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in kendisine söz vermemesini eleştirip TBMM İç Tüzük kitapçığını fırlatarak, yanındaki CHP'li vekillerle Genel Kurul'u terk etti. Ardından Meclis'te bir basın toplantısı düzenleyen CHP heyeti adına konuşan Altay, "TBMM Başkanının yaptığı iç tüzük katliamını konuşacağız. Öncelikle şunu söylemem lazım. Meclis Başkanı sayın Cemil Çiçek muhtemelen aldığı bir "Alo Cemil" talimatı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi iç tüzüğünü ayaklarının altına alıp çiğnemiştir. Kendisini kınıyorum" ifadelerine yer verdi. nbsp;


"YİNE OLSA YİNE YAPARIM"
Bir milletvekilinin usulünce ayağa kalkarak elini kaldırması durumunda başkanın yapacağı tek şey vardır. O vekilin meramını dinlemektir. Ben ayağa kalkmışken iki defa yoklama bahanesi ile söz vermemesi kabul edilemez. Benim demokratik tepkimdi. "Çiğnedin madem öyle üzerinde tepin" dedim. Yine olsa yine yaparım" diye konuştu.
Kitapçık fırlatan CHP'li vekilden inanılmaz açıklama
NE OLMUŞTU?

CHP Başkanvekili Engin Altay Meclis Başkanı Cemil Çiçek'le tartıştı. Usul yönünden itiraz etti. Bunun üzerine Cemil Çiçek bu itirazın yanlış olduğunu ve usulen hiçbir usulsuzluk olmadığını söyledi. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay Cemil Çiçek'e iç tüzük kitapçığı fırlattı. Bunun üzerine yemin törenini sabote etmek isteyen CHP'liler Meclis'i terk ettiler.
Kitapçık fırlatan CHP'li vekilden inanılmaz açıklama

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...