Ankara'da esrarengiz polis ölümü

/ Kaynak: AA
Ankara'da esrarengiz polis ölümü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'da meydana gelen esrarengiz olayda bir polis memuru polis otosunda ölü bulundu. Yapılan incelemelerde intihar ettiği ortaya çıktı.

Ankara'da esrarengiz ölüm gibi görünen olayın detayları ilk incelemelerin ardından ortaya çıktı...Ankara'da bir polis memuru kendi aracında ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Güdül İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Kubilay B, Çankaya'da Eymir Gölü yolunda aracının içinde ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Sağlık Servis ekibi sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde Kubilay B'nin silahıyla kendini vurduğu iddia edildi.Kubilay B'nin cesedi savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Öte yandan polis, Eymir Gölü yolunu kapatarak, basın mensuplarının olay yerinden görüntü almasına müsaade etmedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...