İhlas Vakfı on ülkede kurban kesti

İhlas Vakfı on ülkede kurban kesti

GÜNDEM Haberleri

İhlas Vakfı, bu sene de kurban organizasyonuyla dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlara ulaştı. Kurban etleri ihtiyaç sahiplerine elden teslim edildi.

İhlas Vakfı, başta Türkiye olmak üzere Somali, Afganistan, Etiyopya (Habeşistan), Yemen, Sudan, Moritanya, Kenya, Azerbaycan, Gürcistan ve Hindistan olmak üzere 10 ülkede Kurban Organizasyonları düzenledi. Kurban bağışlarını ve kurban kesimlerini değerlendiren İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, hayırseverlerin bağışladığı kurban vekâletleri ile her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde kurban organizasyonları gerçekleştirdiklerini belirterek bu sene de başarılı bir döneme imza attıklarını söyledi. Okyay, İslami usullere uygun olarak yapılan kesimler neticesinde elde edilen etlerin 10 ülkede poşetlenerek ihtiyaç sahibi Müslümanlara ulaştırıldığını belirtti. Okyay ayrıca Türkiye'de 33 öğrenci yurdunun bulunduğu şehirlerde ve Afyon'da kesimler yapıldığını, kesimler neticesinde elde edilen etlerin yıl boyunca İhlas Vakfı yurtlarında barınan öğrenciler için sarf edileceğini söyledi. Mehmet Okyay, hayırseverlerin katkıları ile Türkiye'de ve on ülkede Kurban Organizasyonu ile binlerce Müslümanın hayır duasını aldıklarını söyleyerek bağış sahiplerine teşekkür etti. İSTANBUL İHA

KURBAN BAĞIŞI İÇİN TIKLAYINIZ




İhlas Vakfı on ülkede kurban kesti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...