Okul hayali toprak oldu

Okul hayali toprak oldu

YAŞAM Haberleri

Kastamonu'da, yaklaşık 4 yıldır lösemi tedavisi gören 8 yaşındaki küçük kız, tedavi gördüğü hastanede hayatta kalma savaşını kaybetti.

nbsp;Keremli köyünde doğuştan 'opera' hastası olarak dünyaya gelen 8 yaşındaki Damla Memeoğlu, kılcal damarlardan yeterli kanın ayaklarına ulaşamadığı için bacaklarını hareket ettiremiyordu. Yaklaşık 6 yıl bu hastalıkla mücadele eden ve tekrar sağlığına kavuşacağı günü bekleyen minik Damla, 2 yıl önce de lösemi hastalığına yakalandı. Yoğun bir tedavi programına giren Damla, hep emsalleri okula giderken kendisinin de okula gideceği günlerin hayalini kurdu. Yaklaşık 4 ay önce hastalığının beynine sıçraması üzerine yoğun bakıma kaldırılan 8 yaşındaki kız, doğumundan itibaren mücadele ettiği hayatta kalma savaşını kaybetti. Gözyaşları içinde toprağa verilen minik kızın ailesi, cenazede ayakta güçlükle durabildi. Bu arada, kızının lösemiye yakalanmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan anne Nadire Memeoğlu'nun da karaciğer hastalığına yakalandığı ve eşinden alınan karaciğer nakliyle hayata tutunduğu öğrenildi. nbsp;
Veysel İkizoğlu Kastamonu İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...