David Cameron, Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi

David Cameron, Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi

GÜNDEM Haberleri

David Cameron, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Cameron, Davutoğlu ile görüşmesinin ardından Erdoğan ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek

İngiltere Başbakanı David Cameron, özel uçağı ile saat 18.10'da Ankara'ya geldi.İngiltere Başbakanı Cameron'ı, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Esenboğa Havalimanı'nda, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş ile diğer yetkililerin karşıladığı öğrenildi. Cameron'ın karşılandığı Şeref Salonu'nun yakınına basın araçları güvenlik gerekçesiyle alınmadı. Basın mensuplarının fotoğraf ve görüntü almalarına da izin verilmedi. nbsp;David Cameron, ilk olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Başbakanlık Merkez Bina'da baş başa görüşecek, daha sonra heyetlerarası görüşmelere geçilecek. nbsp;İngiltere Başbakanı David Cameron, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek üzere Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi. Cameron'u, Başbakan Davutoğlu karşıladı. Davutoğlu ve Cameron, yapacakları baş başa ve heyetler arası görüşmeler sonrası kameraların karşısına geçerek ortak basın toplantısı düzenleyecek. Görüşmede, Suriye'deki gelişmelerin ana gündem maddesi olması bekleniyor.
(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...