Ünlü karikatüristin çalınan silahı bulundu

/ Kaynak: DHA
Ünlü karikatüristin çalınan silahı bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bodrum'da ünlü karikatürist Bedri Koraman'ın evi de dahil 8 ev ve işyerini soyan 3 kişi tutuklandı. Koraman'a ait tabanca ve 150 mermi de ele geçirildi.

Geçen 24 Aralık akşamı Torba Mahallesi'nde, polis, 'dur' ihtarına uymayan bir otomobili takibe aldı. Şüpheliler, ünlü sanatçı ve politikacıların villalarının da bulunduğu mahallede aracı terkedip, ara sokaklara girerek izlerini kaybettirmek istedi. Polis kovalacama sonucu Aydın'ın Söke ilçesinden hırsızlık yapmak amacıyla geldikleri ileri sürülen B.A. (60), N.K.(32) ve O.B.'yi (36) yakaladı. Şüphelilerin parmak izi ve sorguları sonucunda karikatürist Bedri Koraman'ın evinin de aralarında bulunduğu toplam 8 ev ve işyerinden hırsızlık yaptıkları belirlendi. Koraman'ın evinden geçen 20 Aralık'ta çalınıp, şüpheliler tarafından satıldığı belirlenen bir tabanca ve 150 mermi polis tarafından Aydın'ın Söke ilçesinde bir evde ele geçirildi. Silahı alan kişiye, çalıntı malı satın almaktan işlem yapıldı. Polis, ayrıca Bodrum'da ormanlık alanda içerisindeki çeşitli evraklar etrafa saçılmış 3 çelik kasaya da ulaştı. Şüphelilerden B.A.'nın hırsızlıktan 16, diğer ikisinin ise 25'er sabıkası olduğu öğrenildi. Polisteki, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...