O hendekler kapatılıyor!

/ Kaynak: DHA
O hendekler kapatılıyor!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

YDG-H üyelerinin güvenlik güçlerinin girmesini engellemek için açtığı hendekler belediye ekipleri tarafından kapatılmaya başlandı.

Silopi'de 6-8 Ekim olaylarının ardından YDG-H üyelerinin güvenlik güçlerinin girmesini engellemek için Nuh, Başak, Yenişehir Barbaros ve Şehit Harunboy mahallelerine hendekler kazdı. Cizre'de kazılan hendeklerin cumartesi gününden itibaren kapatılmaya başlanmasının ardından bugün de Silopi'de hendeklerin kapatılmasına Yenişehir Mahallesi'nden başlandı. Belediyeye ait iş makinleri ile doldurulan hendeklerin üzerleri sonra belediye işçileri tarafından parke taşı ile kaplanıyor.
Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Aydemir Cizre'den sonra Silopi ilçesinde hendeklerin kapatılmaya başlandığını belirterek, "Yenişehir Mahallesi'nden itibaren hendekleri kapatmaya başladık. Diğer mahallerde ise sırası ile kapatılacak. Hendekleri önce dolduruyoruz ondan sonrada parke taşları ile yeniden düzenliyoruz" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...