Nusaybin'de silahlar konuştu: 3 yaralı

Nusaybin'de silahlar konuştu: 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 3 kişi arasında çıkan, tabanca ve pompalı tüfeklerin de kullanıldığı kavgada, 3 kişi yaralandı.

Nusaybin Kışla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski öğretmen evi mevkiinde, bugün akşam saatlerinde çıkan silahlı kavga, çevrede paniğe neden oldu. Henüz bilinmeyen bir nedenle Medeni Konak ve Serhat Konak ile Yılmaz Gündüz arasında çıkan, tabanca ile pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavga, bir anda silahların patlaması çevrede korku ve paniğe yol açtı. Kendi aralarında çatışan Medeni Konak ve Serhat Konak ile Yılmaz Gündüz nbsp; vücutlarının çeşitli bölgesine isabet eden kurşun ve saçmalarla yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslar ile Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaparken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...