Kışlada akıllı telefon yok!

Kışlada akıllı telefon yok!

Ekonomi Haberleri

Kışlada er ve erbaşlar için getirilen cep telefonu kullanım izni, belli şartlara bağlandı.

Erbaş ve erler kışlada cep telefonlarını belirli şartlar ve saatlerde kullanabilecek. Kışlada kullanılacak telefonların SIM kartı özel olacak. Sadece 5'i cep telefonu olmak üzere 7 numarayı aramaya açık olacak ve telefonlara mesai saatlerinde ulaşılamayacak. GSM şirketleri, erbaş ve erler için özel SIM kart üretecek. Bu kartların takılacağı telefonlar mesai saatleri olan 08.00-18.00 arasında kullanılamayacak, mesai bitimiyle kullanıma açılacak. Tatil günleri ve bayramlarda gün boyu ulaşım sağlanacak. Kullanılacak telefonların 'akıllı telefon' olmasına da izin verilmeyecek. Böylece son günlerin en çok kullanılan 'asistan uygulaması' Siri, kışlaya giremeyecek.
SADECE MESAİ SAATİNDE
Er ve erbaşlar, mesai saatleri dışında telefonu kullanabilecek. SIM kartlar, mesai saatlerinde sistemden kapatılacak. Akıllı telefonun kışlaya girmesi bile yasak olacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...