AK Parti'den 'bayrak yürüyüşü'

/ Kaynak: AA
AK Parti'den 'bayrak yürüyüşü'

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı, dün İsrail'de Türk Bayrağı yakma girişimine tepki göstermek için yürüyüş düzenledi.

Gençlik Kolları üyeleri, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana 1. sıra milletvekili adayı Necdet Ünüvar, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Adana 2. sıra milletvekili adayı Fatma Güldemet Sarı, 3. sıra milletvekili Adayı Sadullah Kısacık, 4. sıra milletvekili adayı Talip Küçükcan ve bazı parti yöneticileri Ziyapaşa Bulvarı'nda bir araya geldi.

Türk Bayrağı açan grup, çeşitli sloganlar atarak Atatürk Parkı'na kadar yürüdü.

Grubun buradaki Atatürk Anıtı önünde toplanmasının ardından bir açıklama yapan Necdet Ünüvar, "AK Gençlik"e tepkisinden dolayı teşekkür ederek, Azerbaycan'ın önemli devlet adamlarından Mehmet Emin Resulzade'nin, "Bir kere yükselen bayrak bir daha inmez" sözünü hatırlattı.

AK Parti'den 'bayrak yürüyüşü'

Türk Bayrağı'nın, her zamanki gibi yüksekte olacağının örneği ve ispatının Adana 'AK Gençlik' tarafından verildiğini vurgulayan Ünüvar şöyle konuştu:
"Dün İsrail'de maalesef çok hazin, çok acı, çok çirkin bir hadise yaşandı. Kendini bilmezler, Türk Bayrağı'nı yakma girişiminde bulunmuştur. Bugün 'AK Gençlik' aslında o cevabı Adana'dan verdi, il başkanımız ve milletvekili adaylarımızla beraber bizler, ecdadımızın kanıyla, canıyla kurduğu ve emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin simgesi olan o bayrağı başımızın üzerinde taşıdık. Türk Bayrağı'na hakaret edenler, aklı sıra bayrağı ayaklarının altına almaya çalışanlar bilsinler ki 'AK Gençlik' ve Türk gençliği olduğu sürece bayrak asla yere inmeyecektir. Bayrak daima en yüksekte, gönderde olacaktır."
Ünüvar'ın konuşmasının ardından, slogan atan grup, bir süre sonra dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...