Kılıçdaroğlu yine çark etti

Kılıçdaroğlu yine çark etti

GÜNDEM Haberleri

Genel seçimlerde yüzde 26 ve altında oy alması halinde istifa edeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun partisinin bu oranın altında kaldı.

Merak edilen soru ise Kılıçdaroğlu'nun bu oranlardan sonra ne yapacağı. CHP birçok ilde seçmenlerinin önemli kısmını HDP'ye kaptırarak Kılıçdaroğlu'nun hedefinin altında kaldı.
YİNE SÖZÜNÜN ARKASINDA DURMADI
7 Haziran Genel Seçim sonuçlarının CHP'deki karşılığını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şimdilik detaylı bir yorum yapmama kararı aldım. Genel hatlarıyla bir değerlendirmeyi ilerleyen günlerde yapacağım. Ancak bizim açımızdan bir sorun yok. Memnunum; istifayı gerektiren bir sonuç da değil. Şimdilik değerlendirmem bu kadar" sözleriyle özetledi.
Kılıçdaroğlu, bu konuşmasını yaparken CHP'liler ise "Başbakan Kemal" sloganları attı. Kılıçdaroğlu öte yandan, "oy oranı düşerse neden istifa etmeyeyim?" demişti. (Kaynak: Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...