Etekli teröristler polise merkezine saldırdı!

Etekli teröristler polise merkezine saldırdı!

GÜNDEM Haberleri

Bitlis'teki Şehit Fuat Bal Polis Merkezi Amirliğine, kadın kıyafeti giyen terör örgütü PKK mensupları el bombasıyla saldırı düzenledi.

Kentin Hersan Mahallesi'nde bulunan Fuat Bal Polis Merkez Amirliği'ne saat 16.00 sıralarında gelen kadın kıyafetli terörist, el bombasını attıktan sonra kaçtı. Patlamada can kaybı ve yaralanan olmazken, kaçan teröristlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.Bitlis'teki Şehit Fuat Bal Polis Merkezi Amirliğine, nbsp;kadın kıyafeti giyen terör örgütü PKK mensupları el bombasıyla saldırı düzenledi. Alınan bilgiye göre, Hersan Mahallesi'ndeki Şehit Fuat Bal Polis nbsp;Merkezi Amirliği önüne, kadın kıyafeti giyerek giden teröristler, düşük tesirli nbsp;el bombasıyla saldırıda bulundu. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, teröristlerin nbsp;yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. nbsp;
(Ajanslar)
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...