AK Parti Afyon’da kampa giriyor

Düzenleyen:
AK Parti Afyon’da kampa giriyor

GÜNDEM Haberleri

Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek “İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda AK Parti’nin yeni döneme ilişkin stratejileri masaya yatırılacak.

İsmail Sonsuz ANKARA
AK Parti
, 1 Kasım seçim zaferi sonrası ilk kampını bu hafta sonu yapacak. 8-9-10 Ocak tarihlerindeki Afyonkarahisar Kampı’nda gerçekleştirecek “İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda partinin yeni döneme ilişkin stratejileri masaya yatırılacak: yeni anayasadan terörle mücadeleye kadar çeşitli konular tartışılacak. 
NG Güral Afyon Termal Oteli’nde yapılacak kampa bakanlar ve milletvekillerinin yanı sıra; MKYK üyeleri, Disiplin ve Hakem Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri ile Kurucular Kurulu üyelerinin de katılımı planlanıyor. Kamp, âdeta beyin fırtınasına sahne olacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasıyla açılacak kampta, gündemdeki meselelere ilişkin bakanların sunum yapması öngörülüyor.  Davutoğlu’nun ‘moderatörlük’ görevi de üstlenmesi bekleniyor. Bu kapsamda bakanlar; milletvekilleri ve diğer katılımcılardan gelecek soruları cevaplayacak. Davutoğlu’nun, milletvekillerinden yoğun gündem sebebiyle Meclis çalışmalarını aksatmamalarını isteyeceği ifade ediliyor. Kamp sebebiyle otel ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri de alınıyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...