Hedef 300 milyar dolarlık devler ligi

- Güncelleme:
Hedef 300 milyar dolarlık devler ligi

Ekonomi Haberleri

Türkiye'de 5 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ayakkabı sektörü 28 Şubat-2 Mart tarihleri arasında CNR Expo'da bir araya geliyor.

nbsp;Türkiye'de 5 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ayakkabı sektörü 28 Şubat-2 Mart tarihleri arasında CNR Expo'da bir araya geliyor. Sektör 49. AYSAF Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı aracılığıyla, 300 milyar dolarlık dünya pazarındaki ihracat payını artırmayı hedefliyor. Yurt içi ve yurt dışından 350 firmanın katılım gösterdiği fuarda başta İtalya olmak üzere Almanya, İspanya, Çin, Japonya, Hindistan, Portekiz, ABD, İran, Tayvan, Tayland, Arjantin, Avusturya, Slovenya, Fransa, Gürcistan, Hollanda, İsrail, Romanya, Slovakya,Ukrayna ve Mısır'ın da aralarında bulunduğu 20'den fazla ülkeden firma stand açacak. AYSAF'ın ziyaretçi ülkeleri arasında Cezayir, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Mısır, Fransa, Almanya, İran, Kazakistan, Lübnan, Fas, Rusya, İspanya, Ukrayna, İngiltere ve Amerika da yer alıyor. Fuarda bu yıl ayakkabı tasarımı ve üretimine yön verecek tüm materyalin bir arada görülebileceği bir trend alanı da olacak. Katılımcı firmaların ürünlerinin sezon trendleriyle harmanlanacağı bu alanda, ayakkabı ve saraciye profesyonelleri yeni fikirlere yön verecek yan sanayi ürünlerine doğrudan ulaşma imkanı bulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...