Kayseri'de eş zamanlı operasyon: 8 gözaltı

Düzenleyen:
Kayseri'de eş zamanlı operasyon: 8 gözaltı

YAŞAM Haberleri

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı. 8 kişiden 3'ü serbest bırakılırken, 5 kişi de geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kullandıkları ve ticaretini yaptıkları belirlenen 8 kişiyi takibe aldı. Ekipler, düzenledikleri eş zamanlı operasyon ile B.K., M.D., M.A., V.Y., M.Y., H.Ö., Z.A. ve L.Ç.'yi gözaltına alırken, şahısların evlerinde yaptıkları aramalarda ise 2 paket halinde 1.10 gram metamfetamin, 0.72 gram sentetik kannabionid (bonzai), 2 gram sigaraya sarılı tütünle karışık bonzai, 1 adet ecstasy hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca buldu. 

Emniyetteki ifadelerinin ardından H.Ö., Z.A. ve L.Ç. serbest bırakılırken, B.K., M.D., M.A., V.Y., M.Y. ise geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...