Faruk Özlü, görevi Fikri Işık'tan devraldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Faruk Özlü, görevi Fikri Işık'tan devraldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 65. Hükümette Milli Savunma Bakanı olan Fikri Işık'tan görevi devraldı.

Bakanlığın makam toplantı salonunda gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Özlü, Bakan Işık ile istişare içinde olacaklarını, aynı kabinede çalışacaklarını belirterek, "Dolayısıyla ben bunu bir ayrılık olarak görmüyorum. Müştereken birlikte çalışacağız, güç birliği yapacağız, sizlerin deneyim ve fikirlerinden istifade edeceğiz." diye konuştu.

Özlü, Türkiye'nin bilimsel ve teknolojik geleceğinin şekillendirildiği ve yönlendirildiği bir bakanlıkta göreve geldiğini ve bunun bilincinde olduğunu söyledi. Kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür eden Özlü, "Bakanlığın faaliyetlerini takip ediyorum, Sayın Bakanımız ciddi bir hamle yaptı. İnşallah kendilerinden alacağımız bu bayrağı, daha yükseklere taşımaya çalışacağız. Bakanlık mensubu arkadaşların, fedakarca çalıştıklarını biliyorum." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...