Hainler belirlenecek! Depolarda büyük sayım

Düzenleyen:
Hainler belirlenecek! Depolarda büyük sayım

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) birliklerinde tam anlamıyla düzen sağlandı. Şimdi uçakları-helikopterleri-tankları kullanan hainler birer birer deşifre edilecek.

Buket Güven ANKARA

Yetkililer, askeri mühimmat depolarını da saymak için harekete geçti. Hangi mühimmatların ne kadar eksik olduğunu netleştirilecek. Bunun netleştirilmesi sonrasında 15 Temmuz darbe girişimi esnasında Türkiye genelinde kullanılan mühimmatlarla bu sayı mukayese edilecek. Sonrasında kışlaların dışında mühimmat olup olmadığı ortaya çıkarılacak. Bu araştırma sonunda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni uçaklarla havadan bombalayan, Genelkurmay Başkanlığı ve MİT’i helikopterlerle tarayan, en çok şehidin verildiği Gölbaşı’ndaki Özel Harekatı bombalayan ve Ankara sokaklarında halka ateş açan tankları kullanan askeri personele ulaşılmış olacak.

GENELKURMAY'DAN AFİŞLİ MESAJ

FETÖ’nün gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında kontrol bir süreliğine darbe yanlısı subaylara geçmiş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve bazı komutanlar rehin alınmıştı. Darbe girişiminin ardından Orgeneral Akar’ın emri doğrultusunda Genelkurmay Başkanlığı Karargâhına Türk bayrağı ile kırmızı beyaz renklerden oluşan “Ordu millet el ele” ve “Hakimiyet milletindir” yazılı büyük boy afişler asıldı. ankara

              

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...