‘Trafik düzenlemesi olumlu yansıyacak’

Düzenleyen:
‘Trafik düzenlemesi olumlu yansıyacak’

Ekonomi Haberleri

Trafik sigortasındaki yeni düzenlemeleri değerlendiren Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, Torba Yasa’yla birlikte devreye alınan zorunlu trafik sigortasının hem sektöre hem de vatandaşa olumlu yansıyacağı görüşünde olduğunu aktardı.

Yasanın sektöre yapacağı yansımaların ilerleyen dönemlerde daha net görüneceğini söyleyen Erdoğan, yeni düzenlemedeki değişiklikleri şöyle açıkladı: “Yeni düzenleme ile Hazine, standart bir hesaplama yöntemi belirleyip, açıklayacak ve sigorta şirketleri kime, ne kadar vefat tazminatı ödeyeceğini, kişiler de sigortadan ne kadar tazminat alacağını bilecek. Böylece hem yıllarca süren davaların önüne geçilecek hem de sigortalılar doğacak tazminat haklarını uzun süreçlerden geçmeyerek, kolaylıkla alabilecekler. Sigorta şirketlerinin, kusurlu sürücülere tazminat ödemesi engellenecek.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...